Home » Ikke kategoriseret » Havelamper

Havelamper

Havelamper online

Sæt den helt rigtige stemning i haven, forebyg indbrud og byd dine gæster varmt velkommen med de smukke havelamper fra Lite-House. Vi har et stort udvalg af smukke, funktionelle og miljørigtige udendørslamper i forskellige designs og materialer. Brug vores lamper i bedet, langs havegangen, i indkørslen, ved postkassen, over hoveddøren eller et hvilket som helst andet sted, hvor du ønsker en smuk og praktisk belysning udendørs. I vores omfattende online sortiment finder du masser af spændende havelamper såsom nedbygningsspots, væglamper, pullerter eller indbygningsspot til montering i lofter eller på vægge. Lad dig inspirere i denne artikel eller klik direkte ind på webshoppen her på siden for at bestille dine favorit havelamper.

Varm velkomst

Byd dine gæster varmt velkommen med en stilfuldt oplyst havegang. Havelamper er til stor hjælp for dine gæster, da de synliggør eventuelle trin, huller, skæve fliser og andre ujævnheder. Til dette formål er det bedst at placere dine havelamper så lavt som muligt. En anden praktisk måde havelamper kan hjælpe dine gæster, er ved at vise vej til husets indgange. Sæt dine havelamper over de døre, som du ønsker, at besøgende skal benytte, så er du sikker på, at de bliver ledt den rigtige vej. I samme moment kan du montere udendørslamper over eksempelvis husnummer og postkasse, så postbude og øvrige besøgende nemt kan finde frem.

Tyverisikring

Havelamper er endvidere effektive til at holde ubudne gæster væk. En oplyst have gør det svært for indbrudstyve at snige sig uset ind, og giver desuden indtryk af, at der er nogen hjemme. Som tyverisikring anbefaler vi havelamper med automatisk tænd og sluk. De giver en effektiv chokeffekt, som vil få langt de fleste tyve til at opgive deres foretagende, og virker desuden strømbesparende. Er du væk flere dage, eksempelvis på ferie eller forretningsrejse, er havelamper med automatisk tænd og sluk noget, der i høj grad kan mærkes på elregningen sammenlignet med traditionelle havelamper, der i så fald vil stå tændt i adskillige døgn.

Høj kvalitet, lave priser

Når du køber havelamper hos Lite-House, er du sikker på at få høj kvalitet til lave priser. Vi fører udelukkende produkter fra de bedste designere på markedet, hvor stil, funktionalitet og velvalgte materialer tilsammen sikrer dig en førsteklasses løsning, som du kan have glæde af i mange år fremover. I webshoppen her på siden finder du blandt andet havelamper fra anerkendte mærker såsom Astro, ALL-Light, Osram, Tech-Line og mange flere. Klik på de enkelte lamper for produktdetaljer og uddybende information, eller kontakt Lite-House for personlig rådgivning om køb af havelamper.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>